avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot obtine NIF? Sunt nascuta in Romania, de peste ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot obtine NIF? Sunt nascuta in Romania, de peste ...

Buna seara.
Cum pot obtine NIF? Sunt nascuta in Romania, de peste 30 de ani locuiesc in Germania, cu cetatetenie germana (nu dubla). Pentru o donatie pe care trebuie sa o primesc mi s-a spus ca imi trebuie NIF. Problema este ca eu figurez la ANAF cu numarul fiscal romänesc si ei spun ca nu au cum sa imi elibereze NIF. Aveti cumva o idee cum se procedeaza?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 21 August 2024
NIF - numar de identificare fiscala , se obtine de la ANA|F ... daca sunteti nascuta in Romania, inseamna ca aveti CNP romanesc...ati renuntat la cetatenia romana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se solicita nif desi am pasaport romanesc Cristinutza2017 Cristinutza2017 Am dubla cetatenie(romana si germana) si am pasaport romanesc. Vreau sa inregistrez la Anaf un contract de inchiriere in calitate de proprietar si mi se cere ... (vezi toată discuția)
Este nif obtinut in germania valabil in romania? Filia Filia Eu sunt cetatean german si am NIF obtinut aici in Germania. Fratele meu are nevoie acum pt. o procura in Romania de NIF-ul meu. Eu nu am decat acest numar de ... (vezi toată discuția)
Numar de identificare fiscala stela chelner stela chelner Buna ziua Am solicitat un numar de identificare fiscala pentru varul meu care are dubla cetatenie. La fisc imi spune ca trebuie sa renunte la cetatenia ... (vezi toată discuția)