am vandut o centrala termica unui constructor. acesta nu mi-a dat banii pe ea si nici eu nu i-am dat actele centralei. l-am intentat un proces penal,si dupa un an de proces cu martori care au confirmat s-a dat rezultatul procesului: PERSOANA RESP A CASTIGAT PROCESUL PENTRU CA S-A TINUT PROCES PENAL SI DE FAPT TREBUIA SA FIE UN PROCES CIVIL.X-(
la ultima infatisare dl procuror a cerut ca persoana respectiva sa fie amendata penal , dar d-l judecator DUMITRU DUMITRU de la judecatoria PITESTI a considerat ca procesul a fost intentat gresit de la inceput, DUPA 1 AN DE PLIMBARI PE LA JUDECATA. va rog frumos, puteti sa ma indrumati?
sa cer recurs? sau sa intentez un proces civil?
la ultima infatisare dl procuror a cerut ca persoana respectiva sa fie amendata penal , dar d-l judecator DUMITRU DUMITRU de la judecatoria PITESTI a considerat ca procesul a fost intentat gresit de la inceput, DUPA 1 AN DE PLIMBARI PE LA JUDECATA. va rog frumos, puteti sa ma indrumati?
sa cer recurs? sau sa intentez un proces civil?
ai facut factura pentru suma pe care trebuia sa ti-o plateasca???
daca ai factura emisa atunci dosarul trebuia pe civil recuperare debit, daca nu este factura se poate merge pe penal, furt.
nu am facut factura. singura mea dovada ca nu mi-a dat banii este ca astele in original ale centralei sunt la mine. am convenit verbal ca in momentul in care imi da banii ii dau actele in original.:(
Trebuia sa adaugi pe langa inselaciune, furt, mita si viol :D
Abuzul de încredere
Însuşirea unui bun mobil al altuia, deţinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amendă.
Furt calificat banal!
stefanu
Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)