avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune, furt? mita!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune, furt? mita!

am vandut o centrala termica unui constructor. acesta nu mi-a dat banii pe ea si nici eu nu i-am dat actele centralei. l-am intentat un proces penal,si dupa un an de proces cu martori care au confirmat s-a dat rezultatul procesului: PERSOANA RESP A CASTIGAT PROCESUL PENTRU CA S-A TINUT PROCES PENAL SI DE FAPT TREBUIA SA FIE UN PROCES CIVIL.X-(
Cel mai recent răspuns: lavinia gabriela , utilizator 20:27, 30 Octombrie 2006
multumesc pentru ajutor. eu sunt economist nu avocat. deci nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta. daca ar fi dupa mine , genul asta de oameni i-as baga la inchisoare timp de 10ani, nu 3-4ani . avocatul meu a inaintat dosarul acum un an pe penal cu abuz de incredere si am pierdut procesul pt. ca judecatorul a spus ca nu se incadreaza la penal ci la civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup cu amenda administrativa miranda miranda Pot contesta aceasta decizie, amenda nefiind chiar mica? Ce sanse am ? Pot scapa de aceasta amenda sau poate fi mai rau? Acuzatia e de furt calificat, cu ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera arad : fals in inscrisuri oficiale. Razvan.T Razvan.T Buna ziua. Am semnat cu buna incredere un proces verbal emis de IPJ Arad. Rubrica mentiunilor pe procesul verbal in original aceasta rubrica este goala. In ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal! stefanu stefanu Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)