avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... formular - venit estimat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

formular - venit estimat

buna ziua, anul trecut am depus formularul privind venitul estimat pe care il voi realiza pe 2009 pe baza caruia s-a calculat acel impozit trimestrial si cota la sanatate.
va rog sa ma ajuti acum:
la finante care este declaratia prin care declar exact venitul realizat in 2009 si ce trebuie sa duc la santate
multumesc
Cel mai recent răspuns: mmanu , utilizator 12:28, 7 Februarie 2010
Ce trebuie sa depuneti in 2010? Declaratia de venit realizat , se chema pina acum,a fost inlocuita de declaratia de impunere practic acelasi lucru , numai ca se cheama altfel. Pina la data de 25 mai 2010, aveti obligatia sa declarati venitul realizat in 2009, cheltuielile aferente realizarii veniturilor , deductibile , venitul net impozabil, impozit pe venit platit anticipat, regularizari , adica diferenta de impozit de plata ( sau de incasat :D mai rar).

La casa de sanatate , in baza acestei declaratii ( am inteles ca din 2010 finantele nu mai emit decizii de impunere) se face plata diferentei , conform venitului net.
ma puteti indruma unde gasesc aceasta decl de impunere sau ma puteti ajuta cu un formlar? inca o intrebare acum nu mai trebuie sa depun declaratie estimativa pentru veniturile realizate in 2010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei de sanatate se calculeaza din venitul brut sau din venitul net? bogdanblue bogdanblue Buna, As avea nevoie de un raspuns clar in legatura cu plata contributiei la sanatate. Am gasit diferite raspunsuri pe acest site si nu stiu care e ... (vezi toată discuția)
Contract cu casa de sanatate pentru i.i. Bocsa Covilca Bocsa Covilca Buna ziua. Titular I.I. , impozitare venit in sistem real, in luna iulie nu a avut nici un venit, dar pe luna august a avut venit, pentru asta trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-impozit pe venit intreprindere individuala DonCurent DonCurent buna ziua,am incercat sa duc la fisc declaratia 200 si nu a vrut sa o primeasca momentan spunind ca termenul e 15 mai sau eventtual 25 mai si nu o poate ... (vezi toată discuția)