avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia de inactivitate pt. soc. care au ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia de inactivitate pt. soc. care au activ.suspendata

cum arata declaratia de inactivitate pentru o societate cu activitatea suspendata,
si cum se face in format electronic?
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 13:28, 11 Mai 2010
nu se face in format electronic ci pe un formular simplu completat si stampilat
La ce va trebuie aceasta declaratie de inactivitate ? In loc de bilant ?
Atentie ! Daca firma a desfasurat activitate inainte de suspendare, sunteti obligat sa depuneti bilantul complet (adica situatiile financiare anuale completate ca celelalte societati).
Declaratia de inactivitate tine loc de bilant DOAR daca societatea nu a desfasurat activitate DE LA INFIINTARE pana in prezent.
stiu ca este cam tarziu, dar daca vrei model de declaratie de inactivitate, gasesti aici - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații anaf pentru ong? GGN12 GGN12 Declarații ANAF: Vă rog să îmi spuneți ce documente trebuie depuse la ANAF și până la ce dată în cazul următor: ONG fără scop ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate sau bilant? carmenbn carmenbn Un SRL infiintat in 02.2012 are facturi de la ONRC,a achizitionat stampila,registre,a depus declaratiile 100 in 03,06,09.2012.La 31.12.2012 depune declaratie ... (vezi toată discuția)
Bilant sau declaratie?! Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu declaratia in loc de bilant pentru societatile care nu au avut activitate. Daca societatea s-a infiintat in ... (vezi toată discuția)