avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul de deplasare in transporturi rutiere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul de deplasare in transporturi rutiere internationale

Buna ziua,

Ordinul de deplasare in transporturi pentru soferi se intocmeste saptamanal sau lunar? De exemplu daca am un sofer plecat 4 saptamani pe comunitate, trebuie sa ii fac un ordin de deplasare pentru fiecare cursa? Sau unul la sfarsitul fiecarei saptamani sau luni?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 27 August 2024
In logica lucrurilor, ordinul de deplasare trebuie facut pentru fiecare cursa in parte. La fiecare cursa se depune decont de cheltuieli.
Se intocmeste pe toata perioada deplasarii ... de la ... pana la ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Neplata zilelor de weekend si nici recuperate balogh77 balogh77 Buna ziua Sunt sofer de camion la o firma destul de mare, cu peste 40 de angajati. Ca sofer, cand ma duc in delegatie, stau cate 2-3 saptamani in cursa, ... (vezi toată discuția)