avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul de deplasare in transporturi rutiere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul de deplasare in transporturi rutiere internationale

Buna ziua,

Ordinul de deplasare in transporturi pentru soferi se intocmeste saptamanal sau lunar? De exemplu daca am un sofer plecat 4 saptamani pe comunitate, trebuie sa ii fac un ordin de deplasare pentru fiecare cursa? Sau unul la sfarsitul fiecarei saptamani sau luni?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 5 Septembrie 2024
In logica lucrurilor, ordinul de deplasare trebuie facut pentru fiecare cursa in parte. La fiecare cursa se depune decont de cheltuieli.
Se intocmeste pe toata perioada deplasarii ... de la ... pana la ...
Va pot trimite cumva pe adresa dvs de mail un model completat de mine sa imi spuneti daca este completat corect?
Da, il puteti trimite ca sa vad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin deplasare in strainatate adrianionel28 adrianionel28 salut ,. as avea de un ordin de deplasare in strainatate model 14-5-4a completat pentru a avea o idea despre ceea ce trebuie sa scriu , ... (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate netia netia va rog daca are cineva formularul tipizat fara regim special de \"Decont de cheltuieli\" nu o gasesc pe net NU \"Ordinul de deplasare\",trimiteti-mi pe adresa ... (vezi toată discuția)