avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test paternitate

eu m-am despartit de ea in luna iunie anul trecut dar nu am bagat divort si acum ea este gravida.Daca ea spune ca este copilul meu la divort cat ma costa un test sa dovedesc ca nu esye??
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:20, 7 Februarie 2010
Daca sunteti casatoriti se prezuma ca este al dumneavoastra.B-)
Pentru a dovedi ca nu este asa trebuie sa formulati actiune in tagada paternitatii iar un test adn care sa demonstreze ca nu sunteti tatal copilului costa aproximativ 4000 lei . ( sper sa nu ma insel)
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
ContSters82289, utilizator
Cateva mii....de lei noi!Trebuie sa faceti Tagada paternitatii pentru asta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ... Alysa Alexandra Alysa Alexandra Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie ... (vezi toată discuția)
Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare Fanuta stroe Fanuta stroe Am fost in divorț ci fostul soț si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)