avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto!!!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto!!!!!

tatal meu a vandut un autoturism in urma cu vreo 9 ani, unei persoane din Cluj, persoana care nu a mai revenit niciodata in Bistrita ca sa radiem masina din circulatie.Astfel noi aparem in continuare cu masina si ne vine impozit de plata.Intre timp tatalmeu a murit...iar persoana respectiva s-a mutat de la adresa pe care o aveam si nu mai dam de el.Ce putem face????:-/
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:23, 30 Octombrie 2006
pai ia-ti dat cartea masinii fara sa faceti radierea de pe numele vostru, si vanzarea cum s-a facut??
fara nici un act semnat??
daca ai contractul de vanzare cumparare mergi cu el la finante si te scazi de la plata impozitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara radiere tone tone am vandut o masina, am facut contract de vanzare-cumparare,dar masina a ramas pe numele meu, deci nu am radiat-o. La mine a ramas cartea masinii. Persoana ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe masina adrian nic. adrian nic. buna. nu stiu cum sa incep pt ca povestea e cam complicata....adica tatal meu mai demult a vandut masina unei rude care la randul ei a vandut-o unei alte ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pt masina vanduta andrei_petrescu andrei_petrescu Buna ziua, Problema de care ma lovesc este urmatoarea: anul trecut, in 14 dec, am vandut masina proprietate personala unei persoane domiciliata in alt judet ... (vezi toată discuția)