avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am achitat sulta compensatorie am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am achitat sulta compensatorie am anunțat avocata ...

Bună seara!Am achitat sulta compensatorie am anunțat avocata pârâților, am trimis dovada plății prin extras bancar,vă rog frumos imi puteți spune care sunt urmatorii pasi pe care trebuie să-i urmez?Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: petreionut1 , utilizator 00:24, 3 Septembrie 2024
cei care au încasat banii trebuie sa declare la un notar acest lucru si sa va trimită (cate) un exemplar. avocata sigur știe. cereți-i acest lucru
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Multumesc frumos pentru răspunsul dvs.!Ei sunt plecați din țară,am achitat totul pe contul bancar al avocatei lor!Eu ar trebui să merg și la tribunal pt a depune și acolo cum că am achitat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot dovedi că am achitat sulta după ieșirea din indiviziune. mă pot folosi de prescripție pentru a rezolva întabularea? Anirodaxi Anirodaxi In urma unui proces de iesire din diviziune a fratelui meu care a avut un certificat de mostenitor instanta judecatoreasca a hotarat sa ii dau fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe ... Isabela Stefanita Isabela Stefanita Bună ziua! Va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe care eu și sora mea în calitate de parate, trebuie să o achitam în urma unei hotărâri ... (vezi toată discuția)