avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Sunt interesată cum ar trebui să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Sunt interesată cum ar trebui să procedez în următoare ...

Bună ziua. Sunt interesată cum ar trebui să procedez în următoare situație. Tatăl meu este șofer de tir, plecat de aproximativ 2 săptămâni în Spania la muncă, pentru prima dată la această firmă. Tot cam de atunci, de la aproximativ 2-3 zile după plecare, nu mai reușesc să intru în contact cu el. Nu știu numele firmei sau al patronului și nici prin intermediul cui a plecat.
Cel mai recent răspuns: Antonia27 , utilizator 21:09, 3 Septembrie 2024
Daca stiti colegi ai tatalui dvs., acestia ar putea sa cunoasca ceva amanunte.
La politia de frontiera ar putea exista date despre TIR (firma, destinatie, etc.).
Nu cunosc pe nimeni din păcate. Cu cine am reușit să intru în contact nu stie nimic. Iar din țară a ieșit cu avionul, nu cu tir. Tirul l-a preluat din Madrid.
Incercati o legatura cu Ambasada/ Consulatul Romaniei in Spania. Gasiti adresa pe internet.
Am mers la poliție, poliția m-a îndrumat spre a lua legătura cu ambasada, iar ulterior când am sunat la ambasada mi s-a spus să merg tot la poliție să declar dispariția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. accident de munca sau nu? Loredanagabriela Loredanagabriela Tatal meu, sofer pe tir, a decedat in Italia acum 2 saptamani. Era in drum spre garaj, seara la ora 9 a oprit masina sa isi faca pauza de 9 ore, si noaptea la ... (vezi toată discuția)
Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)
Salariu si/sau diurna sofer tir mada_lynap mada_lynap Buna ziua. Sotul meu este angajat din martie la o firma de transporturi rutiere de marfa in spatiul UE(este o firma din Sibiu deschisa de firma-mama din ... (vezi toată discuția)