avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara Sunt angajat pe perioadă determinată. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara Sunt angajat pe perioadă determinată. Dacă doresc ...

Bună seara
Sunt angajat pe perioadă determinată. Dacă doresc sa mă angajez în același timp part-time la o altă firmă, trebuie să cer aprobarea actualului angajator?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dobrote46@yahoo.com , utilizator 18:13, 4 Septembrie 2024
Nu trebuie sa solicitati asa ceva de la actualul angajator.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajat pe perioadă determinată (cm). dacă vreau să ... dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Sunt angajat pe perioadă determinată (CM). Dacă vreau să mă angajez part-time la altă firmă trebuie să cer aprobarea actualului angajator? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Pot avea un job part time daca sunt elev militar? 2Nickname 2Nickname Sunt elev la o scoala de maistri in anul 1. Datorita situatiei actuale( Coronavirus), studiile s au suspendat pana in luna Septembrie. Am pierdut deja 2 luni ... (vezi toată discuția)
Acordare credit bancar job part-time oanaboros oanaboros Buna seara,as dori sa aflu daca mi s-ar acorda un credit de la o banca daca sunt angajata part-time pe perioada nedeterminata .Va multumesc (vezi toată discuția)