avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat pe perioadă determinată (CM). Dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat pe perioadă determinată (CM). Dacă vreau să ...

Sunt angajat pe perioadă determinată (CM). Dacă vreau să mă angajez part-time la altă firmă trebuie să cer aprobarea actualului angajator?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 4 Septembrie 2024
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara sunt angajat pe perioadă determinată. dacă doresc ... dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Bună seara Sunt angajat pe perioadă determinată. Dacă doresc sa mă angajez în același timp part-time la o altă firmă, trebuie să cer aprobarea ... (vezi toată discuția)
Constructie imobil civil categoria d marius740 marius740 Buna seara. In momentul actual se poate incepe o constructie civila (casa de locuit) in regie proprie sau e necesara angajarea unei firme ? Stiu ca din partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru in concediu medical. Am instiintat firma la 9 saptamani, mi au fost trimis actele inapoi ca nu ... (vezi toată discuția)