avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat e legal sa nu ai apa calda de la Radet in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat e legal sa nu ai apa calda de la Radet in Bucuresti?

Bună ziua,

Locuiesc în București de mulți ani, dar în ultima vreme am observat că am ajuns să stau fără apă caldă aproximativ 40% din an. De exemplu, în luna august am avut două săptămâni în care apa caldă a fost oprită și o săptămână în care apa caldă nu funcționa în parametrii normali. Cam așa a fost situația în toate lunile de când locuiesc la adresa curentă.

Întrebarea mea este: chiar nu există nimic legal care să îmi permită să fac ceva în privința aceasta?

Adică, cât timp pot cei de la RADET să mă lase fără apă caldă pe an? Când se consideră că nu își îndeplinesc condițiile contractuale?

Beneficiez de apă caldă, sau nu, de la punctul RADET PT: V.S. Sud, care, sincer, de ceva timp este mai mult oprit decât funcțional. Pot să furnizez date specifice dacă mă apuc să cercetez.

Vă mulțumesc pentru atenție!
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
AndreiRad, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme apa calda ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitatea sa reclam altundeva (si sa se rezolve cumva) decat la administratorul de bloc faptul ca apa ... (vezi toată discuția)
Cai legale de atac ordin 343 CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Buna ziua, As dori sa stiu ce cai legale sunt pentru a ataca acest Ordin 343. Sunt din Bucuresti, am centrala termica, stau la ultimul etaj, pe colt, in bloc ... (vezi toată discuția)
Fortare radet sa furnizeze agentul termic la temperatura optima >50c Dorinator Dorinator Buna seara, Locuiesc in Sector 4 de curand si am calorifere noi, chiar supradimensionate, presiunie si tevile principale nu sunt infundate. Din pacate, ... (vezi toată discuția)