avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am avut un dosar de vatamare corporala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am avut un dosar de vatamare corporala intr-un accident ...

Buna ziua
Am avut un dosar de vatamare corporala ,intru un accident de masina in 2021 .masina care m a lovit avand asigurare city insurance.am trimis toate xopiile unui avocat cu multe cheltuieli si certificat medico legal .
In luna iunia am fist sunata si anuntata ca fga.imi plateste mie suma de 1400ron .mi se vireaza suma in cont fara nivi o chitanta sau factura .
Ba din contra imi cere sa accept sa mearga dosarul mai departe ca am de castigat 10.000 € si sa am incredere in ce spune el dar sa numai vorbesc cu nimeni despre situatia asta .asta .la o luna de zile fost sunata si anuntata ca numai am nici o sansa .va rog sa mi spuneti ce sa fac
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:48, 3 Septembrie 2024
Buna ziua

Nu este nevoie de factura sau chitanta pentru a primi in cont despagubiri.

Inainte sa mai semnati orice, luati legatura cu un alt avocat.

Foarte important: nu semnati nici un document prin care sa confirmati ca nu mai aveti alte pretentii. Asiguratorii, inainte de a plati despagubirea va pun sa semnati un document in care scrie negru pe alb ca sunteti de acord cu despagubirea si ca nu mai aveti nici o alta pretentie. Odata semnat un astfel de document, sansele de a mai primi ceva sunt aproape nule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima alinadel alinadel Buna ziua!am avut un accident in ziua de 13 mai,noi circuland regulamentar pe un drum cu prioritate si bruc dintr-un cartier a iesit o masina fara sa se ... (vezi toată discuția)
Accident auto (tamponare din spate) cu victimă. cum îmi recuperez paguba? Rizea Bogdan Rizea Bogdan Vreau sa stiu cum imi recuperez paguba in caz de accident si ce pasi trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Dosar vatamare corporala si daune morale iuly_12 iuly_12 In calitate de mama a unui minor am depus la asiguratorul CITY un dosar de dauna pentru vatamare corporala si daune morale in data de 6.07.2016.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)