avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urma decesului tatălui, s-a dezbătut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urma decesului tatălui, s-a dezbătut succesiunea. ...

Bună ziua!
În urma decesului tatălui, s-a dezbătut succesiunea. Suntem trei moștenitori: mama, soră și frate. Fiecare și-a primit cota parte din moștenire. Se dorește vânzarea proprietății, iar în urma acesteia, mama dorește ca jumătate din partea ei, să fie primită de fiu.
Care este procedura, și ce costuri presupune?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:14, 4 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Donație perfectată la notar. Așa e legal.
Spuneți notarului ce vreți, și știe el ce are de făcut.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau mostenire ContSters286426 ContSters286426 Sotul meu intretine gospodaria mamei lui,tatalui lui este decedat,are o sora care la succesiune a renuntat la partea ce-i revenea din partea tatalui,acum mama ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu cedare nikitta_1972 nikitta_1972 In urma decesului tatalui meu (in 1999) eu si cei doi frati ai mei nu am facut succesiunea. Mama traieste. Unul din frati cere deschiderea ... (vezi toată discuția)