avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as dori o informatie, va rog frumos! De ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as dori o informatie, va rog frumos! De ce acte e ...

Buna ziua, as dori o informatie, va rog frumos! De ce acte e nevoie pentru dezbaterea succesiunii? Mamá a murit si vrem sa facem succesiunea pentru apartament...eu si fratele meu. O facusem mai demult, cind a murit tata, deci era pe numele meu, al fratelui si al mamei mele.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:00, 4 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- Certificatul de mostenitor dupa tata
- Actul de proprietate al apartamentului
- Documentatia cadastrala (daca aveti)
- Asigurare PAD
- De la Primarie- Certificat de atestare fiscala
- Adeverinta de la Asociatia de Proprietari, cu privire la eventualele debite
- Certificatul de deces al mamei
- Certificatele de nastere ale dvs si fratelui
- 2 martori cu buletine, care sa o fi cunoscut bine pe mama si sa nu fie rude cu familia dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune bunici - reprezentarea unuia din copii (decedat si el) prin mostenitori carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: urmeaza sa se dezbata succesiunea dupa bunicii mei (casa + pamant) in favoarea unuia dintre fratii mamei. Bunicii au avut 4 copii , ... (vezi toată discuția)
Moştenire tolea mioara tolea mioara Bună ziua am şi eu o intrebare de ce acte am nevoie pentru dezbatere moştenire după tatăl meu? mama doreşte să ne dea partea dînse nouă mama are 85 ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)