avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare PV cu CNP gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare PV cu CNP gresit

Buna ziua!
In cazul in care in PV de contraventie au fost gresite ultimele 2 cifre din CNP se poate anula daca depun contestatie?
Am incercat sa platesc si am vazut atunci ca in PV e alt cnp trecut.
Eu ma gandeam sa platesc jumatate din minim ca sa fiu sigur si sa fac si contestatie dar nu stiu daca am sanse deoarece in lege nu am vazut sa scrie nimic de corectitudinea datelor.
Cel mai recent răspuns: Av. Andreea J. , utilizator 16:07, 4 Septembrie 2024
Buna ziua, din pacate cel mai probabil va fi considerata o eroare materiala, iar nu un motiv de nulitate a procesului verbal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa depun o cantestatie la un pv pt că în el se regăsesc ... RaduIulianFlorin RaduIulianFlorin Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)