avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am un teren în concesiune de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am un teren în concesiune de la primărie, pe acest ...

Bună ziua. Am un teren în concesiune de la primărie, pe acest teren am casa construita. Eu vreau sa cumpăr terenul. Dar cei de la primărie ma pun sa finalizez casa, sa fac autorizația de construcție,.proiectul, intabulare....
Etc. Absolut toate actele... și după sa depun cerere pentru cumpărarea acestui teren. Este corect? Trebuie sa fie casa finalizata si toate actele pe ea pt a cumpara doar terenul? Sau cum pot proceda pentru a cumpara doar terenul de la ei .
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:45, 4 Septembrie 2024
Ori faceti actele pe casa si puteti cumpara terenul, ori va demoleaza casa si apoi puteti cumpara terenul. Depinde de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie Carlene Carlene Sa va explic! Am construit o casa cu aprobari autorizatie de constructie,proiect,etc! Problema este ca m-am abatut de la proiect cu aproape 10m2. Acum vreau ... (vezi toată discuția)
Revendicare casa construita ilegal in anii 70 pe terenul meu emibeldiman emibeldiman Buna ziua dragii mei, am urmatoarea spetza juridica. Am mostenit de la bunicul meu teren in com.Bujoreni, Jud Valcea. Am cadastru pe suprafata de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa fara intabulare si receptie Anca8181 Anca8181 Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa construita in 2009 dar pentru care nu s-a facut receptia si intabularea (numai mansarda la interior nu este finalizata); a ... (vezi toată discuția)