avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera onorariul plătit avocatului, având ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera onorariul plătit avocatului, având în vedere ...

Cum pot recupera onorariul plătit avocatului,având în vedere că 90%din actele necesare intocmirii unui dosarului au fost efectuate de noi,iar dosarul a fost înregistrat după aproape 4 ani?
Cel mai recent răspuns: Pelin Ana Mihaela , utilizator 18:42, 12 Septembrie 2024
Încercați sa va setați și mesageria la profilul /contul făcut pt a acesa acest forum.Sunt sigur ca ați fi primit soluții în privat ,eventuale oferte la problemele postate în alt mesaj.Referitor la aceasta postare tb lămurit ce demersuri a făcut av cum este formulat contractul de asistenta juridica.
Mulțumesc mult, nu am stiut, am să o fac!
Depinde desăre ce acte este vorba, la ce va referiti, de ce ati asteptat 4 ani sa cereti terminarea contractului etc. Vorbiti cu un avocat.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Bună ziua, mulțumesc de întrebare, eu am avut un AVC in 2022,iar chiar când mi am revenit din coma am anunțat telefonic pe d-na avocat ,dar ea nu a conti uat cu celalalt nr de telefon al fratelui,parte reclamanta cu mine ,demersurile,le a arhivat,și abia in 2023 când m am simțit in gradul de a merge mai departe,am reluat eu legatura cu avocata.In toți cei 4 ani ,dumneaei nu a dat niciodată un mesaj sau un telefon,doar când eu o contactam,atunci foarte iritata a început din nou să "lucreze"la dosar.Dupa ce am avut o discutie prin SMS cu dumneaei de ce nu depunerea dosarul,am comunicat că fac sesizare la Baroul de Avocati, iar in aceiasi zi,după discutie a depuse dosarul.De ce?
Imi pare rau, nu imi este clar ce ma intrebati. De ce a procedat astfel o persoana pe care eu nu o cunosc nu pot ghici...

Alte discuții în legătură

Amenda stb sms, camere Ionut235 Ionut235 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o situatie pe STB. De cativa ani nu mai circul regulat cu stb (am schimbat pe metrou) si nu mai am abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asistenta unilaterar de catre sca, necomunicat anti77 anti77 Am avut un contract de asistenta pt 3 dosare (unul penal ca parte vatamata) la un SCA, dintre care unul am pierdut din cauza avocatului, asa ca am depus la ... (vezi toată discuția)
Probleme de comunicare cu avocatul ales roshcata roshcata Buna ziua, am nevoie de un sfat, va rog, sa inteleg ce se intampla. Anul trecut in septembrie am contactat un avocat in vederea recuperarii taxei auto. am ... (vezi toată discuția)