avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera onorariul plătit avocatului, având ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera onorariul plătit avocatului, având în vedere ...

Cum pot recupera onorariul plătit avocatului,având în vedere că 90%din actele necesare intocmirii unui dosarului au fost efectuate de noi,iar dosarul a fost înregistrat după aproape 4 ani?
Cel mai recent răspuns: Pelin Ana Mihaela , utilizator 18:42, 12 Septembrie 2024
Întrebarea mea era:de ce după ce am comunicat doamnei avocat ca fac sesizare la Barou ,a și depuse la o ora distanță dosarul pe rol până atunci spune că nu poate,de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda stb sms, camere Ionut235 Ionut235 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o situatie pe STB. De cativa ani nu mai circul regulat cu stb (am schimbat pe metrou) si nu mai am abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asistenta unilaterar de catre sca, necomunicat anti77 anti77 Am avut un contract de asistenta pt 3 dosare (unul penal ca parte vatamata) la un SCA, dintre care unul am pierdut din cauza avocatului, asa ca am depus la ... (vezi toată discuția)
Probleme de comunicare cu avocatul ales roshcata roshcata Buna ziua, am nevoie de un sfat, va rog, sa inteleg ce se intampla. Anul trecut in septembrie am contactat un avocat in vederea recuperarii taxei auto. am ... (vezi toată discuția)