avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, doresc sa achiziționez o casa prin credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, doresc sa achiziționez o casa prin credit ipotecar ...

Bună ziua ,doresc sa achiziționez o casa prin credit ipotecar și as dori sa știu dacă următoarea situație ma afectează.Viitorul vânzător a achiziționat în urma cu aproape un an o casa cu 30.000 euro (persoana de la care a cumpărat era o cunostinta) iar acum vinde aceeași proprietate cu 50.000 euro.La vizita evaluatorului vor fi probleme din cauza acestei deiferente de suma? Prețul de 50.000 este un preț corect pentru proprietate.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:35, 4 Septembrie 2024
Nu contează la ce preț a cumpărat și evaluările din trecut.
Conteaza daca evaluarea va " bate" cu prețul cerut.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea imobilului la un pret mai mic Carmen 112 Carmen 112 Dacă apart pe care doresc sa-l cumpăr este evaluat la un pret mai mic diferenta de bani pe care tb sa o achit tb plătită înainte de contractul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa in lei, cum se calculeaza valoarea? bianca34 bianca34 Buna ziua, ma aflu in postura de a vinde o proprietate, cumparatorul fiind beneficiar al programului Prima Casa. Din punctul meu de vedere, ca vanzator, date ... (vezi toată discuția)