avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum pot afla dacă fostul proprietar a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum pot afla dacă fostul proprietar a închis contractul ...

Buna ziua! Cum pot afla dacă fostul proprietar a închis contractul de închiriere la ANAF? Refuza și să mi restituie restul de bani din garanție, rămas după plata ultimelor facturi la utilități. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:05, 5 Septembrie 2024
?Pt garanție trebuie sa justifice refuzul returnării de facturi neachitate la utilitati,intretinere, daune aduse imobilului.Nu are nici o relevanta pt dvs aspectul cu contractul la anaf .. ..
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii ... albert7 albert7 Bună ziua! Garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii unui imobil a rămas la proprietar din cauza că nu l-am anunțat cu 30 de zile înainte ... (vezi toată discuția)
Salut! m-am mutat recent in alt apartament inainte sa imi expire ... AlexMcferrin AlexMcferrin Salut! M-am mutat recent in alt apartament inainte sa imi expire contractul de inchiriere la fostul proprietar si garantia i-a ramas lui. El a sesizat un ... (vezi toată discuția)
Vreau restul de garantie inapoi! (inchiriere) aprilia aprilia pe scurt, este vb de situatia clasica a unui om care a stat cu chirie (Bucuresti) si nu a mai primit inapoi restul din garantia pe care a dat-o la inceput, ... (vezi toată discuția)