avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut! M-am mutat recent in alt apartament inainte sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut! M-am mutat recent in alt apartament inainte sa imi expire ...

Salut! M-am mutat recent in alt apartament inainte sa imi expire contractul de inchiriere la fostul proprietar si garantia i-a ramas lui. El a sesizat un obiect stricat in apartament si sustine ca reparatia nu se face din garantie, ci trebuie sa platesc eu din banii mei. Asa este?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:58, 30 Septembrie 2024
Depinde de clauzele din contract depinde dacă mai sunt facturi la utilități,intretinere neachitate de tine și care trebuiesc acoperite din garanție etcetc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii ... albert7 albert7 Bună ziua! Garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii unui imobil a rămas la proprietar din cauza că nu l-am anunțat cu 30 de zile înainte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum pot afla dacă fostul proprietar a închis contractul ... Oana Gabroveanu Oana Gabroveanu Buna ziua! Cum pot afla dacă fostul proprietar a închis contractul de închiriere la ANAF? Refuza și să mi restituie restul de bani din garanție, rămas ... (vezi toată discuția)
Proprietarul refuza rambursarea garantiei gondolkodom gondolkodom Proprietarul unde am locuit in chirie nu doreste sa imi returneze garantia. Mentionez ca contractul de inchiriere a avut cateva clauze abuzive (dupa propria ... (vezi toată discuția)