avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plângerea prealabilă la decizie de demolare a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plângerea prealabilă la decizie de demolare a unei construcții ...

Plângerea prealabilă la decizie de demolare a unei construcții neautorizate înlătură de molarea imediata?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:27, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, plangerea prealabila nu suspenda executarea. Trebuie formulata atat plangere prealabila la emitent, cat si o actiune de suspendare executare act administrativ la instanta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e procedura concret romeoiasi romeoiasi Recent am primit o hartie de la o institutie publica si pe care am facut PLANGERE PREALABILA conf legii conteciosului admin . Insa hartia este cu sensul de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea unei decizii de a conduce Odium Odium 1. Daca este suspendat dreptul de a conduce printr-o decizie a unui IPJ 2. si acea decizie este contestata prin deschiderea unei actiuni in instanta din raza ... (vezi toată discuția)
Procedura pt o contestatie clientX clientX Buna ziua! Referitor la o contestatie a unei decizii ambigue a unei autoritati, care ar fi procedura in fata instantei? Anume daca am formulat o cerere de ... (vezi toată discuția)