avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Am lucrat în Anglia din 2016 până în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Am lucrat în Anglia din 2016 până în 2023. M am ...

Bună ziua
Am lucrat în Anglia din 2016 până în 2023.
M am întors din cauza stării de sănătate.
Din 2019 am avut Ltd..
Vă rog să-mi spuneți cum pot recupera anii lucrați și să îi adaug la stagiul de pensie din România.
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 6 Septembrie 2024
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare vechime in munca din marea britanie. bogdanr1981 bogdanr1981 Buna seara.Am lucrat in Marea Britanie pe o perioada de 8 ani si acum am revenit in tara si as dori sa stiu ce trebuie sa fac,ce formular trebuie completat pt ... (vezi toată discuția)
Pensionari și probleme legate de pensii. buna ziua am mai scris ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am mai scris despre aceasta situație am primit un răspuns dar nu ma lămurit. Deci o cunoștință care ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copilului Sofron Nicoleta Sofron Nicoleta Buna ziua , am lucrat in România in perioada Martie 2016-Ianuarie 2017 , apoi am inceput activitatea in Anglia in perioada Aprilie 2017 - Martie 2018 , acum ... (vezi toată discuția)