avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai poate impune prin lege,eventual in urma unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai poate impune prin lege,eventual in urma unui proces,sa ...

Se mai poate impune prin lege,eventual in urma unui proces,sa se reintocmeasca si autentifice un contract de vanzare/cumparare teren,incheiat in 2000,in care ambii vanzator si cumparator afirma si accepta ca terenul in cauza este mai mic decat se specifica in CF si totusi notarul o autentifica fara a cere documentatie cadastrala pentru inscrierea corecta in contract a suprafetei reale a terenului vandut. Consecinta a fost ca cumparatorul a revendicat si castigat un proces pentru diferenta de teren lipsa, luand de la vecini. Eu cred ca a fost un abuz din partea notarului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2024
Gheorghe Dusa, utilizator

Alte discuții în legătură

Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat in cf je_suis je_suis anul trecut am luat un teren pt contructia unei case. In CF sunt cu vreo 180m2 mai putin decat ridicarea topo pe care o avea proprietarul. Eu am obtinut ... (vezi toată discuția)
documentatie cadastrala si obtinere numar cadastral pacurar pacurar Am cumparat in anul 1999 o casa cu teren inscrisa in Cartea funciara si avand nr.topo (in Oradea) doar ca acum pt a putea obtine o autorizatie de modificare ... (vezi toată discuția)