avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este suficient sa am pasaportul cu mine sau imi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este suficient sa am pasaportul cu mine sau imi trebuie si buletinul?

Buna! Urmeaza sa calatoresc in Tunisia dar in cateva zile imi schimb buletinul si nu sunt sigura ca o sa ajunga la timp, inainte sa plec. Este suficient sa am pasaportul cu mine in excursie?
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
AlexandraDeni, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:31, 8 Septembrie 2024
Buna ziua

Cartea de Identitate e oricum inutila in cazul dvs.

Pentru Tunisia aveti nevoie obligatoriu de pasaport, valabil cel putin 6 luni peste data iesirii de pe teritoriul Tunisiei: [ link extern ]

Cartea de Identitate nu este un titlu de calatorie universal recunoscut. Este recunoscut in tarile UE precum si in alte cateva tari. Insa pasaportul este considerat titlu de calatorie in toate tarile.

Atat timp cat aveti pasaportul, in afara tarii cartea de indentitate nu este necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor ... mariabubu mariabubu Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor (celalalt parinte nu poate parasi tara) (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)