avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face pentru a înștiința un proprietar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face pentru a înștiința un proprietar de imobil ...

Ce se poate face pentru a înștiința un proprietar de imobil că zidul casei sta sa se prăbușească in curtea mea iar eu nu pot circula liniștit deoarece un eventual incident cu mine sau copii in zona poate fi fatală pentru noi.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:43, 9 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificare prin avocat iar apoi actiune in instanta daca nu se conformeaza la remediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu vecinii de la curte sophie sophie Pe unul dintre hotarele curtii, cam pe jumatate din lungimea curtii mele, este zidul casei vecine, o casa din caramida cu pod din lemn, construita fara ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii in garantie 13dani 13dani Dezvoltatorul unui bloc de locuinte ignora mesajele de la proprietari si de la asociatia de proprietari despre crapaturi (in apartament si la fatada blocului) ... (vezi toată discuția)
Daune create de vecin propietar daniela spiegler daniela spiegler buna ziua posed un apartament intr-o curte cu inca trei apart. plasate in doua corpuri care fac 90 grade . jghebul dela celalalt corp s-a desfacut si apa curge ... (vezi toată discuția)