avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc să mă transfer pe altă secție din motive de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc să mă transfer pe altă secție din motive de discriminare ...

Doresc să mă transfer pe altă secție din motive de discriminare cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:47, 9 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va pot ajuta cu formularea unui memoriu.
Da doresc un formular pt că lucrăm foarte mult peste normă și ne-am trezit în fluturași de salariu fara toate orele plătite 100% și numărul de ore apare cel legal am cerut ture libere după care sau modificat toate graficele de lucru să nu figuram cu ore suplimentare au fost transferate șefei de secție fără ca aceasta să fie la munca
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Transferul opereaza intre doi angajatori , nu intre sectii ..ce doriti dvs este modificarea locului muncii care nu se poate face decat cu acordul angajtorului sau , in mod exceptional, de catre acesta.

Nu va ajuta un memoriu , daca angajatorul nu este de acord cu modificarea in cauza.

Referitor la incalcarea legislatiei muncii puteti sesiza Inspectia Muncii.
Transferul poate opera si intre sectii. Exista prevedere expresa care permite asta pentru angajatii platiti din fonduri publice.

Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Transferul opereaza intre doi angajatori , nu in cadrul aceluiasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Demisie - urgent Albert17 Albert17 Speneti-mi va rog: in cazul in care nu mi se aproba cerera de demisie si nici nu mi se da un nr. de inregistrare ce ar trebui sa fac??? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajuta cu un sfat sunt asistent medical ... Ceapa Manuela Ceapa Manuela Bună ziua. Va rog sa ma ajuta cu un sfat Sunt asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase. Recent s-a deschis în cadrul aceluiași spital o secție de ... (vezi toată discuția)