avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionata din anul2003gradul3am lucrat 13,8luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionata din anul2003gradul3am lucrat 13,8luni si29de ...

Sunt pensionata din anul2003gradul3am lucrat 13,8luni si29de zile.Am suferit un accident de muncă la 19ani.si am rămas fără degete la mîna stingă .acum după noa lege a pensiilor mi-a tăiat indemnizația socială de la 239 la 50lei.si am pensie pe ani lucrați de 1230lei.eu între timp am mai lucrat citiva ani și am contribuit la pensie mi sa oprit impozit.cum sunt socotiți ani că în fiecare an eu am lucrat doar 6luni și 6luni am avut pensie.adica 4ore pe zi nu program normal de 8ore.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:09, 9 Septembrie 2024
Stagiul realizat în regim de 4 ore/zi in perioada pensiei de invaliditate va intra în calcul doar la trecerea la limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lorinaflorina lorinaflorina Vă rog să-mi spuneți cand îndeplinesc condițiile de pensionare anticipata, daca în octombrie 2012 am fost pensionata gr. III invaliditate, având la ... (vezi toată discuția)
Accident de munca mirellaa mirellaa am urmatorul caz: in timpul programului de lucru a suferit un accident care a avut ca urmare pierderea a 3 degete de la mana dreapta. Firma a declarat ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate madalina ursu madalina ursu Am fost pensionat gradul 3. Dupa pensionare am mai lucrat 2 ani cu program de 4 ore. La o revizuire mi s-a schimbat incadrarea din 3 in 4. (vezi toată discuția)