avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O persoana care ocupa un post de administrator public ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O persoana care ocupa un post de administrator public la o primărie ...

O persoana care ocupa un post de administrator public la o primărie in baza unui contract de management,si este retribuit de la buget are dreptul sa mai aibă si venituri suplimentare din alte contracte part time cu terte societati?
Cel mai recent răspuns: Mirelusa P , utilizator 09:51, 12 Septembrie 2024
Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va deranjez cu o întrebare. pot încheia doua contracte ... Negrisor Negrisor Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia doua contracte de munca full time la doi angajatori diferiți în același timp? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Eate legal ca un medic sa aiba doua contracte de munca, in doua ... Nicomic Nicomic Eate legal ca un medic sa aiba doua contracte de munca, in doua specialitati diferite, in aceeasi unitate sanitara? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am voie sa angajez la norma intreaga o persoana care ... cesamaizic cesamaizic Buna ziua, Am voie sa angajez la norma intreaga o persoana care deja are un loc de munca part time (6 ore/zi, 5 zile/saptamana)? (vezi toată discuția)