avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ceda un teren primariei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ceda un teren primariei?

Bună ziua,

In ce condiții as putea renunța in favoarea primariei la un teren moștenit.
Menționez ca nu are cadastru și carte funciara.
Parcela respectiva nu are valoarea economica deosebita, și nu merita cheltuiala cu intabularea, cadastru, plus impozitul anual, plătit fără niciun beneficiu...

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 16:44, 10 Septembrie 2024
Il puteti dona primariei daca accepta
Faceți cadastru și lăsați comunității terenul în baza unui act notarial. Politrucii au nevoie, iar înstrăinarea nu se poate face fără documente cadastrale și achitarea taxelor aferente, și retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Cadastru general gratuit Gamebox Gamebox Bună ziua, va cer sfatul în rezolvarea unei probleme. Tatăl meu deține în coproprietate (indiviziune) un imobil teren extravilan. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren agricol fara carte funciara tedycrys tedycrys Buna ziua, Am un teren agricol pe care as dori sa-l vand. In comuna din care sunt nu s-a realizat proiectul de parcelare al terenurilor. Pot sa vand acest ... (vezi toată discuția)