avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum formulez o plângere consiliului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum formulez o plângere consiliului județean și ...

Bună ziua!
Cum formulez o plângere consiliului județean și inspectoratului de stat în construcții? Vecinul și construit ilegal o rampă de acces pe domeniul public dar prin fața gardului meu astfel obstructionându mi accesul la proprietate.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:01, 11 Septembrie 2024
Precizați în scris situația respectiva și solicitați instituțiilor verificări și luarea de masuri legale.zDepuneti de preferat prin posta cu confirmare primire sau cu nr inregistrare la sediul instituțiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie service auto pisoiud pisoiud Buna ziua, doresc sa aflu care este distanta minima ce trebuie respectata intre o casa / locuinta si constructia unui service auto. Multumesc (vezi toată discuția)
Gard despartitor ion04 ion04 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)
Acces la drum ungureanu marioara ungureanu marioara buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul ... (vezi toată discuția)