salut, am o problema....am absolvit recent facultatea iar pe timpul facultății am lucrat la o firma fără contract.... după absolvirea facultății am trecut la c.i.m. Ideea e ca eu acum sunt în perioada de proba și as vrea sa demisionez dar am primit c.o. aparent în avans (lucru pe care nu l am știut pentru ca nu îl acceptam), eu o luna lucrata iar la final de septembrie se fac doua luni lucrate, concediul a fost de 7 zile. Demisia mea implica și alte repercusiuni sau doar trebuie sa înapoiez banii pe zilele de c.o luate în avans și notificarea pentru angajator. Mulțumesc!
Dvs ati lucrat aproape 2 luni...deci, la 3 zile de CO aveați dreptul.... situație în care vi se va cere sa restituiti indemnizatia aferenta zilelelor de CO luate în plus
dar alte portițe legale ca să nu mi se aprobe demisia nu exista,nu?
Cornel Vasile a scris:
20 zile : 12 = 1, 66 zile de CO/luna
Dvs ati lucrat aproape 2 luni...deci, la 3 zile de CO aveați dreptul.... situație în care vi se va cere sa restituiti indemnizatia aferenta zilelelor de CO luate în plus
Demisie
roxana-ioana
m-am angajat anul trecut pe 23/03/2010, ce zile de concediu trebuie sa plateasca patronul tinind seama ca in tot acest timp am luat 21 de zile concediu si ... (vezi toată discuția)
Demisie
VaduvaL
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)