avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... La Sala Sporturilor (cladire publica ) unde isi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

La Sala Sporturilor (cladire publica ) unde isi desfasoara copilul ...

La Sala Sporturilor (cladire publica ) unde isi desfasoara copilul meu niste ore de karate (cu indrumator) a aparut un afis care spune ca ”in conf cu Regulam de Ordine Int” este interzis accesul părinților in sala (in tribune) pe durata antrenamentului. Nu e valabil doar pt cursurile fetei mele, ci pentru toate sporturile. Aș vrea să știu daca o astfel de prevedere este ok din punct de vedere legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:00, 12 Septembrie 2024
De ce sa nu fie legal?Orice institutie are dreptul legal de a-si institui propriile reguli interne.Parintii de regula distrag atentia copiilor.Probabil de aceea si acest regulament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in calitate de parinte al unui copil de 6 ani care ... velicucristian velicucristian Buna ziua ! In calitate de parinte al unui copil de 6 ani care este in Clasa Pregatitoare ( Gura 0 ) intampinam o problema care mi se pare cel putin bizara, ... (vezi toată discuția)
Bicicleta in interiorul cladirii facultatii rock0ufo rock0ufo Buna ziua, Exista vre-o prevedere care reglementeaza accesul cu bicicleta in interiorul institutiilor publice? Tin sa precizez ca institutia despre care ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului in magazin cu rucsac slgnalin slgnalin Buna seara! Astazi eram intr-un mall si am vrut sa intru in magazinul Hervis pentru a imi cumpara niste cauciucuri pentru bicicleta. Am intrat in magazin si ... (vezi toată discuția)