avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicarea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicarea permisului auto

In ziua de 05 feb 2010, mi s-a luat permisul de conducere 30 de zile,pentru o depasire neregulamentera.Coloana stationa la intersectie, toti participantii ( 4-5 la numar) mergeau inainte( niciunul nu avea semnalul pus ptr stg) eu m-am incadrat ptr a vira la stg,aproape de axul drumului,am pus semnal si am efectuat virajul.Mentionez ca nu era nici un semn care sa interzica aceasta manevra sau banda continua jos( oricum era mazga jos si chiar daca ar fi fost nu se vedea).Agentul m-a oprit dupa ce am efectuat virajul, m-a amendata( am, platit amenda pe loc)si mi-a ridicat si permisul.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cum pot face contestatie ( la Judecatoria Buftea)?
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 21:45, 9 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
aceasta manevra se face,in cazul in care in fata aveti o coloana stationata la semafor sau etc,numai cind ajungeti in dreptul str.cu pricina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul cu aparatul alcooltest si puncte penalizare obligatorii ???? cyan cyan In data de 07.04.2008 am fost implicat intr-un accident cu avarii in sectorul 4. Am fost amendat cu 6 puncte amenda si retinerea permisului ptr 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat? cum se face contestatia p.v. (accident auto)? Ionescu N. Nicolae Ionescu N. Nicolae Nu am fost amendat si nu mi-a fost suspendat permisul (am primit 3pct penalizare conform art.108/1/B, OUG 195/2002) dar voi plati prin asigurare daunele ... (vezi toată discuția)