avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luna Tatalui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luna Tatalui

Buna ziua
Ce se intampla cu luna tatalui daca mama se intoarce la job si isi da demisia?
In lege nu am gasit nimic scris de acest aspect, si nu stiu din punct de vedere legal daca exista vreo problema.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 12 Septembrie 2024
Tatăl dacă îndeplinește condițiile prevazute de lege o poate lua.

Nu are legătură demisia mamei cu luna tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din ccc SIMONAElla SIMONAElla Buna ziua,se implinesc 2 ani de la nasterea copilului pe 11 mai 2020,nu am inceput serv pt a lua stimulentul de insertie cu 60 zile mai devreme din motive de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)