avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce demersuri sa fac ca sa mi se emita decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce demersuri sa fac ca sa mi se emita decizia de recalcularea ...

Ce demersuri sa fac ca sa mi se emita decizia de recalcularea pensiei in baza legii 360/2023.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 13 Septembrie 2024
Notificati in scris CJP, cu nr. de inregistrare/ data. Va puteti interesa la posta daca decizia dvs. a fost trimisa.
De la casa de pensii am aflat ca decizia nu a fost emisa.
Interesanta ar putea fi motivarea CJP de ce nu s-a emis decizia dvs. de recalculare a pensiei.
La ce volum de munca au , nu cred ca mai trebuie sa exista vreun alt motiv.

@ anadinu5252@gmail.com
Adresati-va Casei de Pensii privind comunicarea Deciziei in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire pensie ContSters203305 ContSters203305 Buna seara, Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului. Va ... (vezi toată discuția)
Hotarare tribunal - recalculare pensie perlutza perlutza Buna ziua, Tatal meu a depus o cerere de recalculare a pensiei la tribunal si a obtinut o hotarare de la tribunal prin care i se cere casei de pensii ... (vezi toată discuția)
Eu tot n-am inteles ce trebuie sa faci pentru a primi recalcularea ... lidia01 lidia01 Eu tot n-am inteles ce trebuie sa faci pentru a primi recalcularea conform veniturilor suplimentare realizate pana la 01.04.2001 si care n-au fost luate in ... (vezi toată discuția)