avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura ...

M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura neplatita din 2007 si un dosar de executare din 2014. Am facut o cerere la ei sa vad si eu dosarul dar aparent nu vor sa mi-l dea, tot spun ca seful e plecat etc. Nu mai stiu dupa 20 ani daca am platit sau nu acea factura (suma e mica, vreo 400 de lei) dar trebuie sa platesc acum 1200 aparent. Sa platesc un avocat ma costa cel putin dublu. Aceste datorii nu se prescriu? Nu trebuia sa fiu informat in vre-un fel? Nu am primit niciodata nimic despre aceasta datorie/executare. Nu in ultimii ani cel putin. Pot face ceva sau doar sa platesc?
Termenul de prescriptie in cazul userului nu este de 5 ani, ci de 3. Este insa curios cum de are hotarare din 2014, aia e marea minune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita miami123 miami123 Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2016 - contract card de credit 2006 Alex_1985 Alex_1985 Buna ziua, Tatal meu a incheiat la inceputul anului 2006 un contract de card de credit cu o banca la care nu a mai putut plati ratele respective din ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)