avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesire la pensie

Daca depun cererea de pensionare pe 03.01.2025 cu ce data ies la pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 13 Septembrie 2024
Cu data îndeplinirii condițiilor dacă cererea a fost depusă în termen de 30 de zile de la data îndeplinirii condițiilor.
Depun cerere de pensionare anticipata fara penalizare. Indeplinesc conditiile din noiembrie. Pana cand trebuie sa lucrez?
Pana la data comunicarii deciziei de pensionare anticipata, puteti lucra , teoretic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare daisa daisa am depus dosarul de pensionare. cand o sa primesc decizia voi primii pensia si pe lunile lucrate pana la acea data?.mentionez ca putem sa ies la pensie in apr ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare rodica541 rodica541 Lucrez la un CAR si in luna octombrie trebuie sa ies la pensie la limita de varsta si vechime integrala. Intrebarea mea este daca mai pot lucra pana primesc ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie, desfacerea cim, depunerea dosarului la casa de pensii intelect consulting intelect consulting Femeie , 56 ani varsta , 34 ani cotizati , din care 20 ani grupa II .Va rog : 1. Cand am dreptul sa ies la pensie ; 2. Angajatorul ma ameninta ca anul acesta ... (vezi toată discuția)