avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Nasul meu a decedat în anul 1981, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Nasul meu a decedat în anul 1981, mostenitori au ...

Bună ziua. Nasul meu a decedat în anul 1981,mostenitori au rămas nașa și un băiat, acum băiatul a decedat în anul 2020,au rămas mostenitori nașa nora ei și cei 2 nepoți mai este necesar sa se facă succesiunea dupa Nasul care a decedat în anul 1981.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:37, 13 Septembrie 2024
Da. De ce nu ar fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ii revine nepotului si cat fiicei supravietuitoare luminitacoman luminitacoman Subiect: Nora isi mosteneste socrii ? Buna seara. Nora isi mosteneste socrul? Sau transmiterea mostenirii se face pe linie descendenta? Bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire carmenmanuela carmenmanuela Buna seara.Doresc sa stiu daca la succesiune trebui sa se prezinte si sotia baiatului meu decedat?Am facut dezbatere de mosteniri dupa sotul meu (avand 2 fii ... (vezi toată discuția)
1.in cazul decesului unuia dintre fii pentru actul de succesiune ... fgeorgeta fgeorgeta 1.In cazul decesului unuia dintre fii pentru actul de succesiune este necesar certificatul de deces? 2Sotia (nora) are drept la succesiune? 3.Copilul ... (vezi toată discuția)