avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, tocmai ce am vazut ca mi-a intrat somajul, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, tocmai ce am vazut ca mi-a intrat somajul, insa am ...

Buna ziua, tocmai ce am vazut ca mi-a intrat, somajul, insa am observat ca este 266, din cate stiua asta era suma de anul trecu, acuma dupa ridicarea cuantumului la 660 nu sr trebui sa fie 330?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 16 Septembrie 2024
In calitate de ce beneficiati de somaj , fost salariat, absolvent?
In calitate de absolvent de liceu, si pe carnetul pe care fac prezenta scrie 330.

Cornel Vasile a scris:

In calitate de ce beneficiati de somaj , fost salariat, absolvent?

Daca nu a fost luna intreaga, nu aveti cum sa primiti 330 lei .. de cand s-au stabilit drepturile ?
Pe data de 8 august am fost sa fac cererea pentru indemnizateie.
Atat de mult scade pentru 8 zile?
Si mi se pare interesant ca este suma inainte de cresterea cuantumului, daca nu ma insel?

Cornel Vasile a scris:

Daca nu a fost luna intreaga, nu aveti cum sa primiti 330 lei .. de cand s-au stabilit drepturile ?

Nu cunosc modul de calcul fractionat al indemnizatiei de somaj ..puteti intreba la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Aksu Aksu În iunie 2017 am terminat liceul la zi cu examen de bacalaureat, In august am intrat în șomaj pana acum în februarie pe 9. Pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)
Prima de anagajare absolvent whitescorpion whitescorpion Buna.. Cine ma poate ajuta si pe mine...Sunt absolventa de facultate din acest an si nu am primit pana acuma indemnizatie de somaj pt ca nu m-am inscris la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)