avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Pot să schimb numele de familie după ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Pot să schimb numele de familie după divorț ( ...

Bună ziua,
Pot să schimb numele de familie după divorț ( să revin la cel anterior) chiar dacă în acțiunea de divorț am specificat ca nu doresc acest lucru?
Au trecut câțiva ani de atunci și acum îmi doresc numele familiei mele și nu al fostului soț.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:16, 14 Septembrie 2024
Doar pe cale administrativă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)
Divorț.acordul soților cu privire la pãstrarea numelui purtat în timpul cãsãtoriei.cerere ulterioarã de schimbare a numelui pe cale administrativa. admisibilitate EU_2007 EU_2007 Bună seara . Vă supun atenției o speță, cu rugămintea de a-mi împărtăși opiniile dumneavoastră pertinente vis-a-vis de aceasta . ... (vezi toată discuția)
Dacă după divorț am revenit la numele de fată, dar, acum, ... AdaSore AdaSore Dacă după divorț am revenit la numele de fată, dar, acum, aș vrea să revin la numele fostului șoț, dat fiind că fiica mea își dorește acest lucru, ... (vezi toată discuția)