avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutare fereastra bucatarie fortat de vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutare fereastra bucatarie fortat de vecini

Sunt proprietar pe un apartament intr-o vila P+1 cu acces in pod. Vecinul de la parter are jumatate din partile comune adica si din pod. Vecinul doreste sa-si inalte constructia pentru a avea acces din exterior la pod si ma ameninta ca trebuie sa-mi mut fereastra de la bucatarie pentru ca el sa-si poata finaliza lucrarea.
Mai exista un singur perete exterior unde ar putea sta o fereastra dar inseamna sa-mi mut si centrala si sa renunt la mobila din bucatarie din cauza spatiului.
In plus, celalat vecin din spatele casei nu doreste sa mut fereastra ca sa nu am vedere in curtea lui.
Iar ca sa aiba el acces in pod, ar trebui sa-mi astup eu calea de acces din camara si o fac in coltul opus al apartamentului.
Exista vreo modalitate legala prin care ma poate forta sa mut fereastra?
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
cosminbucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:46, 15 Septembrie 2024
Nu mutati nimic, sa va dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, după 50 de ani în care nu a ridicat nici o pretenție, ... helena76 helena76 Bună seara, După 50 de ani în care nu a ridicat nici o pretenție, vecinul de la parter, vrea acces la podul casei. Eu locuiesc la etaj, e imobil ... (vezi toată discuția)
Fereastra bucătăriei în balconul apartamentului vecin giulia1973 giulia1973 Bloc construit în anii 60. Fereastra (dubla) de la bucătăria mea dă în balconul vecinului. Balconul vecinului are aprox. 6 metri lungime, într-o parte ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini-centrala termica JR_23 JR_23 Buna ziua, De 2 ani ne-am mutat la casa.Totul bine si frumos,casa era amenajata astfel avea si o camera tehnica pt centrala/gaz toate tevile trase mai ... (vezi toată discuția)