avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Mama a trait cu tatal meu vitreg timp de 30 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Mama a trait cu tatal meu vitreg timp de 30 ani acum ...

Buna ziua

Mama a trait cu tatal meu vitreg timp de 30 ani acum lui i sa pus ordin de restrictie din cauza ca lovito pe sora mea si din cauza la cele facute de el sora mea a fost depiastata cu epidepsie in urma cu 2 ani ea are 17 ani as vrea sa le aduc in Regatul Unit unde eu ma aflu sa poate fi in siguranta dar mama nu poate sa iasa cu sora mea din Romania deoarece el nu vrea sa semneze nici o procura el este un lcolic notoriu si jocuri de noroc doar cu bautura in nas toata ziua stie si politia tot istoricul lui intrebarea mea este cum poate fi decazut din drepturile parintesti el ca tata va rog orice sfat e bine venit



V multumesc Anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:56, 16 Septembrie 2024
Decăderea e un proces anevoios și îndelungat. Mai simplu e să le luați anul viitor
Buna ziua

Daca sora are 17 ani, e mai rapid sa asteptati pana devina majora si atunci nu mai are nevoie de acordul nimanui.

Ati putea merge pe calea ordonateti presedintiale daca puteti dovedi ca este vital pt sora dvs sa ajunga in UK mai repede. Tinand cont ca e aproape majora, daca puteti aduce argumente in favoarea unui tratament la o clinica de specialitate acolo, eu cred ca aveti sanse ca instanta sa incuviinteze acest lucru.
sau sa il faca pe el sa semneze dacă el va ajunge închis va trebuii sa semneze
Dar nu sunt motive să fie închis la pușcărie, că e doar un litigiu civil.
De ce vreți doar să-l mințiți că va fi închis`?
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si injurii MorganAlex MorganAlex Buna ziua, ma numesc Alex si sunt cetatian italian. Recent am castigat dreptul la program de vizita la fetitei mele, dupa toate obstructiuni de catre ea in ... (vezi toată discuția)
Divort custodie exclusiva Bombardier Bombardier Buna ziua,inca nu am terminat divortul cu 2 minori 14 ani respectiv 9 ani custodie comuna,dar am cerut exclusiva,dar nu asta este problema ea fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)