avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este cuantumul TAXEI DE TIMBRU pentru contestarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este cuantumul TAXEI DE TIMBRU pentru contestarea in INSTANTA a unei REZOLUTII emise de INSPECTIA JUDICIARA

Am formulat o sesizare catre INSPECTIA JUDICIARA, prin care solicitam cercetarea disciplinara a unui procuror pentru unele abateri in cadrul unui dosar de cercetare penala, in care am calitatea de PARTE VATAMATA, sesizarea mea a fost RESPINSA insa am drept de contestare a respectivei REZOLUTII la CURTEA DE APEL, doresc sa stiu cat este TAXA DE TIMBRU pentru a contesta respectiva REZOLUTIE?
Cel mai recent răspuns: Florin Valentin S , utilizator 22:56, 25 Septembrie 2024
Exista taxa de timbru in drept penal? Eu credeam ca exista doar in drept civil.
Intre timp am aflat cuantumul TAXEI DE TIMBRU ESTE 50 DE LEI, sper sa ajute informatia mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de ... (vezi toată discuția)