avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este cuantumul TAXEI DE TIMBRU pentru contestarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este cuantumul TAXEI DE TIMBRU pentru contestarea in INSTANTA a unei REZOLUTII emise de INSPECTIA JUDICIARA

Am formulat o sesizare catre INSPECTIA JUDICIARA, prin care solicitam cercetarea disciplinara a unui procuror pentru unele abateri in cadrul unui dosar de cercetare penala, in care am calitatea de PARTE VATAMATA, sesizarea mea a fost RESPINSA insa am drept de contestare a respectivei REZOLUTII la CURTEA DE APEL, doresc sa stiu cat este TAXA DE TIMBRU pentru a contesta respectiva REZOLUTIE?

Alte discuții în legătură

Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)