avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună Daca soțul meu a primit acum 2 ani o pedeapsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună Daca soțul meu a primit acum 2 ani o pedeapsa cu suspendare, ...

Bună
Daca soțul meu a primit acum 2 ani o pedeapsa cu suspendare, iar acum poliția sa gândit să trimită un dosar de acum 3 ani in judecata îl poate afecta sau?
Mă refer la faptul că încă este sub supravegherea birului de probațiune dar menționez încă o dată dosarul este de acum 3 ani
Cel mai recent răspuns: Dianadia12 , utilizator 14:18, 17 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba de concurs de infractiuni, o sa se contopeasca.
Nu aceasta este pt furt de lemne dar nu la prin nimeni, nici pădurar nici polițai . Acum s-au "trezit" cei de la poliție sa îl anunțe că are un dosar din 2021
Dar si pedeapsa din 2022 cea cu suspendare este tot pt așa ceva dar atunci a fost prins
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dianadia12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale diferite stefistefan13 stefistefan13 buna ziua asi avea si ieu o intrebare despre doua dosare penale diferine ,unul ieste pentru o fapta din anul 2014 care nu sa judecat nici pana in prezent find ... (vezi toată discuția)
Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)