avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Unde se plateste onorariu avocat. Multumesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Unde se plateste onorariu avocat. Multumesc

Bună ziua. Unde se plateste onorariu avocat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 17 Septembrie 2024
Se plateste avocatului care va va emite chitanta .
Se poate plati prin banca in contul avocatului. In mod normal, avocatul ar trebui sa aiba asa ceva.
Doar după ce va alegeți un avocat îl puteți plăti.
Plata avocatului se poate face si cash , nu numai prin virament bancar.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere in cont bancar asociatie proprietari cyan cyan Pentru plata intretinerii direct in contul bancar al asociatiei de proprietari este suficient sa fie indicat doar contul IBAn sau trebuie trecut si CUI-ul? (vezi toată discuția)
Contabilitatea pentru profesia pe care o exercit - avocat. Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Bună ziua, Nu am experiență în contabilitate, însă mi-am făcut singur, de curând, contabilitatea pentru profesia pe care o exercit - ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat carmencita76 carmencita76 Buna ziua, Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl ... (vezi toată discuția)