avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post pentru modificare orar lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post pentru modificare orar lucru

Daca se modifica orarul de lucru, iar un angajat nu accepta noul orar, de lucru, poate fi desfiintat postul si reangajata alta persoana pe noul orar?
este vorba de diferenta de o ora> Se schimba de la ora 7 la ora 6 dimineata inceperea programului de lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 17 Septembrie 2024
Reangajarea este posibila , dar atentie la actiunea in instanta privind contestarea deciziei de concediere.

Desfiintarea locului de munca nu este efectiva in cazul in care postul nu este definitiv desfiintat, deoarece concedierea este urmata, la scurt timp, de reinfiintarea postului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post - reangajare pe acest post cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti in cat timp pot sa angajez din nou pe un post desfiintat conform art. 65 alin (1) pe altcineva, in ... (vezi toată discuția)
Reangajare salariat Vilcu Gina Vilcu Gina In cazul in care s-a dispus concedierea salariatului prin desfiintarea postului si trimiterea lui in somaj,dupa cat timp am voie sa-l reangajaez daca ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala lilid lilid Buna ziua, Daca in luna iunie a acestuia an am avut o concediere individuala (desfiintare de post) pot sa reangajez aceeasi persoana pe acelasi post, in ... (vezi toată discuția)