avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primăriile au obligația să acorde indemnizațiile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primăriile au obligația să acorde indemnizațiile pentru persoanele ...

Primăriile au obligația să acorde indemnizațiile pentru persoanele cu handicap grav și salariile asistenților personali? Dacă da și aceste beneficii nu se acordă, ce se întâmplă?
Putem să dăm în judecată primăriile?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:22, 17 Septembrie 2024
Se poate actiona Primaria in judecata, in caz de neplata.
Dar sunt cazuri cu primarii care refuza sa plateasca salariile asistentilor personali'?
Eu stiu ca asistentii persoanelor cu handicap primesc salariile la timp.

Poate fi vorba de primarii mici, rurale'?
Oricum, banii nu se platesc din fondul primariei, ci sunt decontati de catre stat.
Deci n-ar putea invoca vreo primarie ca n-are bani.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insotitor handicapat fany74 fany74 Buna ziua!Soacra mea are doi\" copii \"cu handicap grav nu vorbesc si nu pot sa mearga,pana anul trecut era trecuta la primarie ca angajata ( nu lua salar).In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței ... Astancai Pusa Astancai Pusa Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței Curtea de apel a primit cu asistent personal ,după mulți ani .Instanta a rămas în ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)